Η επιχείρηση Κοντογιάννη στηρίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Λάρισας

Home/Νέα/Η επιχείρηση Κοντογιάννη στηρίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Λάρισας

Σε ένα ευχάριστο κλίμα πραγματοποίησαν την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024 οι μικτές ομάδες της ΕΠΣΝ Λάρισας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι μικτές ομάδες της Κ-16 και της Κ-14 όπως και η μικτή ομάδα Κορασίδων Κ-15 με τους προπονητές τους.

Από πλευράς της διοίκησης παρόντες ήταν ο Πρόεδρος κ. Μπουχλαριώτης Δ., ο αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Γκουτζαμάνης Ι, ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής κ. Γρηγοριάδης Ε. και το μέλος της Τεχνικής Επιτροπής κ. Μερτζανίδης Κ.

Την κλήρωση για τους νικητές σε κάθε κατηγορία της βασιλόπιτας πραγματοποίησαν οι τρεις χορηγοί των μικτών, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια προσφέρουν τα μέγιστα για τις μικτές ομάδες.

Η επιχείρηση Πλακιδίων και Ειδών Υγιεινής Κοντογιάννη με έδρα την Γιάννουλη Λάρισας, τα τελευταία χρόνια στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες του ερασιτεχνικού αθλητισμού της περιοχής, ως μέγας χορηγός των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Λάρισας.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας την εταιρεία Κοντογιάννη εκπροσώπησε ο κ. Κώστας Τσιφής πραγματοποιώντας την κλήρωση των δώρων, μαζί με τους υπόλοιπους χορηγούς κ. Δ. Ντελή και Ζ. Ντελόπουλο.

 

Skip to content