Μπάνιο

Home/Μπάνιο

Ένα σωστά διαμορφωμένο και διακοσμημένο μπάνιο μπορεί να αποτελέσει απόλυτη όαση χαλάρωσης για το σώμα και το πνεύμα. Στην εταιρεία μας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα επίπλων και ειδών για το μπάνιο σας και το μετατρέψετε σ’ ένα χώρο που θα χαίρεστε καθημερινά.

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας Κοντογιάννη, βρίσκεται στη διάθεσή σας προκειμένου να σας βοηθήσει να βρείτε τα κατάλληλα είδη για τον εξοπλισμό του μπάνιου σας. Οι επιλογές ποικίλουν με πλακάκια, έπιπλα, αξεσουάρ και είδη υγιεινής σε αμέτρητους συνδυασμούς design, χρωμάτων και υλικών κατασκευής, για να βρείτε αυτά που επιιθμείτε με βάση το προσωπικό σας γούστο. Επιπλέον, η συνεργασία μας με κορυφαίους οίκους στον κλάδο της κατασκευής και διάθεσης πλακιδίων, επίπλων και ειδών υγιεινής, εξασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων που εμπορευόμαστε.

Από τα πλακάκια και την πορσελάνινη μπανιέρα, μέχρι και τη μπαταρία του νιπτήρα και τα έπιπλα αποθήκευσης, τα προϊόντα μας μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας και να σας φέρουν πιο κοντά στην προσιτή πολυτέλεια ενός απόλυτα λειτουργικού και καλαίσθητου μπάνιου.

Πλακάκια τοίχου

Πλακάκια τοίχου

Στην εταιρεία Κοντογιάννη διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε πλακάκια...

Έπιπλα μπάνιου

Έπιπλα μπάνιου

Εξίσου σημαντικό ρόλο με την οργάνωση των υπολοίπων...

Πορσελάνες – Μπαταρίες

Πορσελάνες – Μπαταρίες

Τα είδη υγιεινής είναι τα βασικά στοιχεία που...

Skip to content