Ιταλικά και Ισπανικά πλακάκια: Η καλύτερη επιλογή για κάθε χώρο

Home/Νέα/Ιταλικά και Ισπανικά πλακάκια: Η καλύτερη επιλογή για κάθε χώρο

Τα πλακάκια είναι ένα από τα πιο απαραίτητα στοιχεία για ένα σπίτι. Ενισχύουν την αισθητική αξία με μοναδικές υφές και σχέδια ενώ παράλληλα παρέχουν προστασία υψηλής ποιότητας.

Τα Ιταλικά και τα Ισπανικά πλακάκια είναι γνωστά για τα σύγχρονα μοτίβα και τα κορυφαία χαρακτηριστικά. Μπορούν να ταιριάξουν στο γούστο και το στυλ του καθενός, προσδίδοντας κομψότητα και διαχρονική ομορφιά στον προσωπικό σας χώρο.

Τα ισπανικά και ιταλικά πλακάκια εσωτερικού χώρου διαθέτουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Έχουν αντοχή στο νερό, τους λεκέδες και τις γρατσουνιές, επιτρέποντας εύκολο και αποτελεσματικό καθαρισμό και συντήρηση.

Για το μπάνιο

Η τοποθέτηση πλακιδίων μπάνιου μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή ζημιών στους τοίχους μακροπρόθεσμα. Με τη συνεχή έκθεση σε νερό, υγρασία και καθαριστικά, τα πλακάκια συμβάλουν στην επιπλέον σταθερότητα και προστασία. Ταυτόχρονα, τα πλακάκια αναδεικνύουν το σχέδιο και τη συνολική εμφάνιση του μπάνιου.

Για την κουζίνα

Εκτός από το μπάνιο, η κουζίνα είναι ένας άλλος χώρος που είναι πολύ εκτεθειμένος σε επιβλαβή στοιχεία όπως βρωμιές, καθαριστικά, υψηλή θερμοκρασία και έντονη υγρασία που προκαλείται από τον καθαρισμό και την προετοιμασία του φαγητού.

Τα Ιταλικά και Ισπανικά πλακάκια που ενδείκνυνται για κουζίνες, μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση και προστασία της ποιότητας των τοίχων της κουζίνας. Μπορούν επίσης να εμποδίσουν τους λεκέδες να διεισδύσουν στους τοίχους και να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά στους χώρους της κουζίνας. Επίσης είναι ιδανικά για να κάνουν τους χώρους της κουζίνας πιο φωτεινούς και πιο ελκυστικούς με πολλά σχέδια.

Εξωτερικού χώρου

Τα πλακάκια εξωτερικού χώρου είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια εντυπωσιακή εμφάνιση των εξωτερικών χώρων. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για να είναι ανθεκτικά και ικανά να αντέχουν μακροχρόνιες εκθέσεις σε υπερβολική ζέστη και κρύο.

Η ποιότητα και η κομψότητα που χαρακτηρίζουν τα Ιταλικά και τα Ισπανικά πλακάκια, είναι τα δύο στοιχεία που τα κάνουν να βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου.

Εξερευνήστε τις επιλεγμένες και υψηλής ποιότητας Ιταλικές και Ισπανικές μάρκες πλακιδίων στο e-shop της εταιρίας Κοντογιάννη ή επισκεφτείτε το showroom της εταιρίας στη Γιάννουλη Λάρισας.


Info: Η εταιρεία Κοντογιάννη αριθμεί 40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής στη Λάρισα και πολλούς ευχαριστημένους πελάτες. Χάρη στην υψηλή επιστημονική της κατάρτιση, η αρχιτέκτονας Χριστίνα Μαρία Κοντογιάννη φροντίζει να παρέχει καινοτόμες ιδέες και πρακτικές λύσεις για τη λειτουργικότητα του χώρου σας. Η εταιρεία Κοντογιάννη εδρεύει στην Γιάννουλη Λάρισας και στα showrooms της επιχείρησης θα βρείτε πλακάκια και είδη υγιεινής κορυφαίας ποιότητας και υψηλής αισθητικής. Δείτε περισσότερα στο site της επιχείρησης kontogianni.com και στο ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα kontogiannieshop.com  

Skip to content