Κοντογιάννη Bathroom, Floor & Interior design στην Λάρισα

Home/Νέα/Κοντογιάννη Bathroom, Floor & Interior design στην Λάρισα

Η εταιρεία Κοντογιάννη στη Λάρισα, εμπορεύεται πλακάκια και είδη υγιεινής κορυφαίας ποιότητας και υψηλής αισθητικής, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Αριθμώντας 40 χρόνια εμπειρίας στο κλάδο, η εταιρεία Κοντογιάννη φροντίζει να σας παρέχει καινοτόμες ιδέες και πρακτικές λύσεις για τη λειτουργικότητα του χώρου σας, προσφέροντας προϊόντα που θα δημιουργήσουν ιδανικές συνθήκες κατοίκησης.

Η αρχιτέκτονας και ιδιοκτήτρια της εταιρείας Χριστίνα Μαρία Κοντογιάννη, απόλυτα ενημερωμένη για όλες τις νέες τάσεις στον κλάδο της αρχιτεκτονικής, σας προσφέρει υπηρεσίες που σχετίζονται με τη μελέτη, την επίβλεψη και την κατασκευή του μικροπεριβάλλοντος των εσωτερικών και των εξωτερικών χώρων, ιδιόκτητων και επαγγελματικών κτιρίων.

Επισκεφθείτε το κατάστημα Κοντογιάννη στο 2ο χλμ. Λάρισας – Τυρνάβου στη Γιάννουλη Λάρισας και βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο, τα δάπεδα και όλους τους χώρους του σπιτιού ή της επαγγελματικής σας στέγης, σε ελκυστικές τιμές μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής αισθητικής.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2410591100 ή στο info@kontogianni.com για να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας αλλά και τη μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής αισθητικής που διαθέτουμε.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το eshop του καταστήματος: kontogiannieshop.com

Κάντε το μπάνιο σας να αποκτήσει τη θέση που του αξίζει.

Skip to content